donderdag 7 april 2011

In sommige gevallen mag het...

Ontredderd liep ze op de nacht van 12 en 13 mei over het station van Amsterdam Zuid-Oost. Haar kleren waren vies en gerafeld. Ze zag er net zo smerig uit als dat ze zich voelde. De afgelopen dagen waren in één grote waas aan haar voorbijgegaan. De bewustwording zou nog zeker jaren op zich laten wachten. Dit meisje, nèt zestien jaar geworden is voor de rest van haar leven getekend door datgene wat haar is overkomen. De onschuld is vermoord.

De afgelopen dagen had ze door moeten brengen op verschillende locaties en in gedwongen toestand. Ze kon en durfde niet weg. Omgeven door angst probeerde ze zichzelf ervan te overtuigen dat het niet haar schuld was en dat er vanzelf wel een keer een einde aan zou komen. Ondertussen sloot ze zichzelf zo goed en zo kwaad af voor wat haar werd aangedaan en dacht aan haar broertje en zusje en hoe zij waarschijnlijk thuis tijdens het ontbijt luisterde naar de klassieke muziek die ze voorheen zo verafschuwde.

Maar nu lag ze op een besmeurd bed en verwonderde zich nog hoe ze het zover had kunnen laten komen. Ja, ze was op zoek naar een slaapplek, maar nee wilde hier niet ten koste van alles voor betalen.
Ja, de jongen die haar uitnodigde was leuk, maar nee, ze wilde na het woord NEE echt niet verder.
En zéker niet met twaalf man. En dan al helemaal niet voor meerdere dagen. Ze werd behandeld als een recyclebaar voorwerp. Op afschuwelijke en onmenselijke manieren werd ze mishandeld en verkracht door een stel onbegrijpelijk smerige mannen die het mijns insziens niet verdienen nog verder met leven te mogen gaan.

En wat lees ik in de krant? De eis voor zes van de mannen is twaalf maanden, vier ervan lichter omdat hun rol minder groot was. Hebben zij misschien het meisje alleen maar vastgehouden en en passant nog eventjes een plaatje schoten van de situatie zodat de anderen zich volledig konden storten op hun perverse en geesteszieke frustraties?? En om deze afschuwelijke dieren echt mores te leren geven we ze ook nog eens 240 uur taakstraf. Oja, en die paar minderjarigen krijgen een beetje jeugddetentie en werkstraf.

Zijn we in dit land nu helemaal van de pot gerukt???
Deze jonge dame is voor de rest van haar leven kapotgemaakt en over een jaar zijn deze hufters weer op vrije voeten? Kun je voorstellen de vader of moeder van dit meisje te zijn? Ik word al misselijk vanaf mijn endeldarm tijdens het lezen hiervan, laat staan als je dichtbij iemand staat die het overkomt.

Begin met het afhakken van de vingers, één voor één, elke dag eentje. Snij dan het hele zaakje daar beneden open en laat de anderen die rauw opeten en ga zo dit hele rijtje af alvorens we beginnen bij het ontvellen van de lichaamsdelen. Vanaf de teennagels snijden we rustig het vel los en trekken net zolang omhoog tot het vel het lichaam heeft verlaten. Prik vervolgens met kleine sterretje de kleine aders door die zich meteen dichtgebrand zien. Huur een organisatiebureau in om op de Dam een groot podium neer te zetten, met daarbij alle grote Nederlandse namen. Maak er een mooie dag van, en laat de menigte hun woede op deze mannen uitleven met dartpijltjes en golfballen totdat ze als een roodbruine pap door de Noord-Zuidlijn op transport naar het riool afgevoerd kunnen worden.
Ik weet het, dit idee klinkt niet echt netjes of humaan, en neigt naar de benaming Middeleeuwse marteling maar...

in sommige gevallen mag het....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten